brazilian buttlift
Blogg

La brazilian buttlift bli prikken over i`en

Vi oppsøker kirurger som er spesialister i plastisk kirurgi fordi vi ønsker å forandre på kroppen og utseende vårt. Noen ønsker å gjenskape en figur eller kroppsfasong de har mistet på grunn av alder, graviditet, sykdom eller vektøkning.

Andre har genetiske anlegg for flat rumpe, små bryster eller har andre ting ved kroppen sin som de er misfornøyd med. Har man alltid og så langt tilbake man kan huske ønsket å forandre noe, blir derfor forandring ved hjelp av kirurgi veldig aktuelt.

Er man nysgjerrig og har slike ønsker så koster det ingenting å sjekke nettstedene til seriøse norske klinikker. Se hva slags inngrep de utfører og hvorfor ikke benytte seg av en konsultasjonstime med en av kirurgene?

Seriøse kirurger vil kunne gi informasjon om hva som kan gjøres og hva slags resultat man kan forvente. Har man gått med tanker og ønsker i hodet så vil en profesjonell kirurg kunne svare på alt man måtte lure på.

Få hjelp til å komme i mål

Hvis man har arbeidet hardt med trening, fysisk aktivitet og riktig kosthold er man enten nesten i mål eller man er i hvert fall på riktig vei. For å få den kroppen man ønsker og for å både se og føle seg sunn må man gjøre mesteparten av jobben selv. De som for eksempel ønsker å få gjort en brazilian buttlift (BBL), bør ha en normalvekt og en BMI lavere enn 30.

razilian buttlift BBL

Resultatet av et slikt kirurgisk inngrep vil påvirkes av om man er overvektig. Det ville vært virkelig kjedelig om man ikke så noen forskjell etter en slik operasjon eller i verste fall at man ble misfornøyd.

Dette er jo tross alt en operasjon os som derfor medfører risikoer. I tillegg til usikre resultater hos overvektige personer, er muligheten for komplikasjoner også større. Under konsultasjonen vil kirurgen kanskje råde til å gå ned en viss mengde i vekt før man setter i gang.

En rekke mennesker får utført brazilian buttlift fordi de ikke klarer å få den ønskede fylden på rumpen ved trening eller kosthold alene. Ved hjelp av trening og slanking kan man miste mange kilo, men man kan ikke alltid bestemme hvor på kroppen de skal forsvinne. Det gir et ungdommelig utseende å ha en struttende og gjerne fyldig rumpe. Brazilian buttlift hjelper også til å gi en bedre og mer riktig kroppsfasong hos de som ønsker dette.

En ekstra bonus

Punkttrening av spesielle områder på kroppen kan være veldig vanskelig og nesten umulig for de fleste. Mange kan kjenne seg igjen i at uansett hvor mye man trener så er det steder på kroppen som er vanskelig å få gode resultater. Noen klarer aldri å få vekk bilring eller for eksempel fettdepoter på magen.

Det helt geniale ved brazilian buttlift er at man ikke plasserer kunstige implantater i kroppen, men bruker egne fettceller fra steder på kroppen man har et overskudd. Kirurgen flytter under prosedyren fettceller (transplanterer) fra et sted på kroppen man vil bli kvitt det, til rumpen hvor man mangler fett.

geniale ved brazilian buttlift

Så enkelt forklart så flytter kirurgen på fettet slik vi ikke klarer selv med diett og trening. Før inngrepet vil man sammen med den kirurgen som skal utføre operasjonen, vise ved hjelp av bilder det sluttresultatet man vil få. Positive ting og fordeler ved en brazilian buttlift er:

  • Bonusen man får er en dobbel effekt ved at det fjernes fettceller fra midje eller magen og transplanteres til rumpen, oppnår man en enda smalere midje. Lettere å få ønsket kroppsfigur.
  • Vanskelig fett man ikke har klart å trene eller slanke vekk selv, fjernes nå for godt kirurgisk.
  • Man trenger ikke bekymre seg for kunstige implantater siden eget fett brukes i inngrepet.