Blogg

Herrefrisører og menn generelt

Mange menn er noe trege å få til å dra til frisøren og kommer seg ikke dit før kona eller samboer maser om at det er på tide. Hva skal til for å få menn til å ønske å dra til frisøren når det er på tide med en klipp?

Herrefrisør

Fast timebestilling

Mange menn drar ikke til samme frisør men bruker den første og beste som er tilgjengelig når en klipp er nødvendig. Det fører ofte til at det er et tiltak for dem å komme seg til frisøren. Et tiltak som hjelper for menn som ikke er spesielt glade i frisører er faste timebestillinger, som noen frisørsalonger praktiserer, eller at man oppfordres til å bestille neste time før man går ut døren. Noen kan kanskje føle dette er litt pågående, men for andre kan det bety at de velger seg en fast frisør og frivillig kommer tilbake uten å bli mast på av sin bedre halvdel. På den måten har man en plan og kan registrere timen i kalenderen på vei ut døra. Ved å tilby slike enkle løsninger kan frisørsalonger sikre seg faste kunder som fortsetter å komme tilbake år etter år.

Fast frisør

Det er også en stor fordel, spesielt med menn som gruer seg til å sitte en time i en frisørstol, og ha en fast frisør i Bergen hos en fast salong. Da vet man hva man går til og kommunikasjonen fortsetter gjerne der den slapp sist man klippet håret. Dette varierer selvfølgelig mellom menn, og det er selvfølgelig også kvinner som føler det samme, men oftere er kvinner mer glad i å få håret klippet og stelt. Ved at man får en fast frisør kan man unngå at man venter for lenge mellom hver tur for å få en klipp, og unngå at man blir langhåret før hver gang en kommer seg dit. Menn har ikke ofte et forhold til hvor lenge det bør være mellom hver gang man klipper seg for å beholde et velstelt utseende. Man blir etterhvert kjent med personen som klipper og det kan bli et hyggelig besøk med oppdatering på hva som skjer hjemme.

Frisør i Bergen

Menn har ofte et større behov enn kvinner for å ha praktiske løsninger som gjør det enkelt å komme seg til frisøren. En fast timebestilling og kanskje til og med en fast frisør, kan hjelpe med frekvensen på frisørbesøket.